McLube Sailkote

Sailkote™ High Performance Dry Lubricant 
Sailkote kuivavoiteluspray on todellinen purjehtijan monitoimityökalu. Se on tahraamaton ja nopeasti kuivuva voiteluaine, joka puhtailla ja kuivilla pinnoilla käytettäessä vähentää merkittävästi veden ja ilman muodostamaa kitkaa veneen eri pinnoilla. Sailkote–sprayta tai liuosta käytetään kaikissa kilpapurjehtijoiden suosimissa luokissa Optimistijollista Volvo Ocean Race –raasereihin. Esimerkkejä käyttokohteista on loputtomasti. Tyypillisimmillään Sailkote toimii virtauslangoissa (pitää ne toiminnassa märälläkin kelillä, purjeiden suojauksessa (kosteus ei imeydy kankaaseen, lika ei tartu, kangas ei repeydy yhtä helposti), kiskojen ja plokien voitelussa, luukkujen ja liukuovien sekä mastouran voitelussa.

Hullkote™ Speed Polish
Hullkote runkokiillote on sitrus-pohjainen ja helppokäyttöinen kiillotusaine, joka puhdistaa ja suojaa veneen runkoa niin vedenpinnan alla kuin päälläkin. Pitkäkestoinen, häikäisevän kiiltävä lopputulos takaa selvästi pienemmän vastuksen vesilinjan alapuolella ja puhtaan sekä likaa hylkivän pinnan veneen kylkiin. Hullkotea voi käyttää lasikuitu-, metalli-, akryyli- ja maalatuille pinnoille. Yksi käsittely kestää vesilinjan yläpuolella koko sesongin, kun veden alla parhaan suorituskyvyn antava vaikutus riittää noin kolmeksi viikoksi kerrallaan. Parhaiten Hullkote soveltuu purjehdusten lomassa maissa säilytettäviin kilpaveneisiin.

OneDrop™ Ball Bearing Conditioner
OneDrop laakerin hoitoaine suojaa plokien ja vaunujen kuulalaakeroinnin lialta ja suolalta, jolloin laakerin mahdollisimman herkkä ja tehokas toiminta varmistetaan myös kovemmissa olosuhteissa ja pidempikestoisilla purjehduksilla. OneDrop suojaa laakerointia myös satamassa veneen kannelle kerääntyvältä lialta ja noelta. OneDrop käsitellyt levankivaunut eivät takertele ja miehistö voi keskittyä itse purjehdukseen!

Blue Performance

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi!

Minua kiinnostaa