Brändit – lue lisää

Spinlock suunnittelee kaikki omalla tehtaallaan valmistamansa tuotteet itse ja sen monet innovaatiot on palkittu lukuisilla kansainvälisillä tunnustuspalkinnoilla.

The existence of Gottifredi Maffioli represents a history of challenges and new ideas. Thanks to the constant innovation and to the many challenges won, Gottifredi Maffioli has become a reference point for various markets through the years. 

Sailkote kuivavoiteluspray on todellinen purjehtijan monitoimityökalu. Se on tahraamaton ja nopeasti kuivuva voiteluaine, joka puhtailla ja kuivilla pinnoilla käytettäessä vähentää merkittävästi veden ja ilman muodostamaa kitkaa veneen eri pinnoilla.

SmartBoat One

Valvo venettäsi milloin ja missä vain SmartBoat Onella

Satamassa tai merellä veneellesi voi aina tapahtua jotain odottamatonta. Sellaista on veneen omistaminen. SmartBoat One -sovellus pitää silmällä venettäsi ja hälyttää tarvittaessa.

Innovaatioistaan kuuluisa Harken dominoi markkinoita maailman huippupurjehdustapahtumien areenoilla.

Ikkunat ja kansiluukut. Purjeneulomotarvikkeet. Plokit, köysilukot ja kansihelat. Laatutuotteita jo yli 30 vuoden ajan.

Trogear Bowsprint on jälkiasennettavaa keulapuomi, jossa on kolmiomaisen rakenne ja joka taittuu ylöspäin saranakiinnikkeestä.  

WEMPE Maritime Special tuotesarja käsittää korkealuokkaiset saksalaiset kellot, ilmapuntarit, kosteus- sekä lämpömittarit.

Dr. Sails

DrSails® on ainutlaatuinen purjeveneen korjaussarja. Monikäyttöisyyden ansiosta selätät ongelmat yhdellä tuotteella. 

 

Blue Performance SmartBoat One

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi!

Minua kiinnostaa