Spinlock

Spinlock on Isle of Wight –saaren kuuluisan purjehduskeskuksen, Cowesin, tunnelmallisessa pikkukylässä päämajaansa pitävä kansiheloistaan kuuluisa englantilaisyritys. Spinlock suunnittelee kaikki omalla tehtaallaan valmistamansa tuotteet itse ja sen monet innovaatiot on palkittu lukuisilla kansainvälisillä tunnustuspalkinnoilla alan tiedotusvälineiden ja venenäyttelyiden toimesta. Spinlock on yli kolmekymmentävuotisen taipaleensa aikana kasvanut arvostetuksi ja luotettavuudestaan kuuluisaksi purjeveneiden varustetoimittajaksi. Spinlock on eritoten saavuttanut maineensa köysilukkojen kehittäjänä ja valmistajana. Nykyisellään Spinlockin jatkuvasti kasvava tuotevalikoima käsittää myös köysiohjaimia, taittoplokeja, teleskooppisia jatkopinnoja ja kilpapurjeveneiden kaukohallintalaitteita.

Spinlockin tuotteet soveltuvat purjejollista aina megajahteihin, köysilukot soveltuvat 2-32 millin vahvuisille köysille ja ne kestävät äarimmillään 12.000 kg:n kuormia. Spinlock on myös aktiivisesti mukana kehittämässa custom made–ratkaisuja mm. America’s up ja Volvo Ocean Race –tiimeille. Spinlockin viimeisin aluevaltaus on sen Deckware –tuotesarja, joka on tuonut purjehtijan henkilökohtaisten turvavarusteiden maailmaan aivan uudenlaisia tuotteita. Epämukavat ja hullunkuriset, katsastusmiehiä varten suunnitellut pelastusliivit ja turvavaljaat on korvattu hyvännäköisillä ja ennen kaikkea käyttäjälleen mukavilla automaattisesti täyttyvillä pelastusliiveillä, jotka toimivat samalla myös turvavaljaina. Spinlock Deckware -tuotevalikoimasta löytyvät myös masto/kiipeilyvaljaat, polvi- ja rannesuojukset sekä joustavat turvaliinat.

Spinlock Deckware –tuotteiden käyttömukavuus nostaa purjehtijoiden turvallisuuden aivan uudelle tasolle, hyvännäköiset ja miellyttävät pelastusliivit/turvavaljaat eivät pilaa kenenkään purjehdusnautintoa ja niinpä niitä pidetään päällä eikä veneen säilytyslokeroissa!

Blue Performance

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi!

Minua kiinnostaa