Blue Performance – suojaa ja säilytystä

Jokunen vuosi sitten joukko purjehtivia suunnittelijoita kokoontui yhteen markkinoinnin ammattilaisten kanssa ja päätti kehittää sarjan uusia innovatiivisia tuotteita purje- ja moottoriveneisiin, ratkaisuja tavaroiden säilyttämiseen ja suojaamiseen sekä mukavuuden lisäämiseen. Blue Performance tarkoittaa veneilyvarusteita ja tarvikkeita, jotka ovat hyvin suunniteltuja ja tyylikkäitä.

Tuotteet ovat toimivia, kestäviä, laajasti testattuja ja aina toistensa kanssa ulkonäöllisesti yhteensopivia. Ilmestyessään tuotteet saivat välittömästi hyvän vastaanoton veneilijöiden ja venealan ammattilaisten keskuudessa. Blue Performance on otettu omaksi ja sen tuotteet on palkittu erilaisilla muotoilupalkinnoilla.

Jatkuvan innovaation ansiosta Blue Performance kehittää uusia tuotteita valikoimaan ja parantaa olemassa olevia tuotteita. Blue Performance tarkoittaa mukavuutta, säilytystä ja suojaa. Käteviä ja kestäviä tuotteita satamaan tai vesille.

Tässä muutamia esimerkkejä Blue Performancen valikoimasta:

Blue Performancen kätevät köysipussit veneen köysien siistiin säilyttämiseen. Ne soveltuvat myös muiden tarvikkeiden säilytykseen. Köysipusseja löytyy eri kokoja.

Blue Performancen vinssikampien säilyttämiseen suunnitellussa kotelossa ne löytyvät helposti eivätkä pyöri veneessä jaloissa. Koteloita löytyy kahta kokoa.

Blue Performancen valikoimiin kuuluu myös käteviä tölkinpidikkeitä. Ne on valmistettu vettä ja hometta hylkivästä ja UV-suojatusta materiaalista. Pidikkeen pohjalle jäänyt neste valuu itsestään pois.

Blue Performancen tuotteet tekevät elämän vesillä mukavammaksi ja turvallisemmaksi. Laaja tuotevalikoima ratkaisee monta purjehtijan ja veneilijän ongelmaa niin säilytyksen, suojauksen kuin mukavuustekijöidenkin alueella. Blue Performancen korkealaatuiset tuotteet soveltuvat kaikenlaisiin veneisiin ja niiden asennuksen sekä käytön helppous ovat valmistajan tavaramerkki. Blue Performance –tuotteet on tehty kestämään kovaakin kulutusta ja korkealaatuiset materiaalit takaavat tuotteiden keveyden ja tyylikkyyden.

Blue Performance

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi!

Minua kiinnostaa