Osta Spinlockin liivi ja saat 10%:n alennuksen liivistä sekä kaupan päälle vesitiiviin säilytystaskun!

Spinlockin vesitiiviit säilytystaskut on suunniteltu käytettäviksi Spinlockin pelastusliivien ja kelluntatuotteiden kanssa, mutta niitä voidaan käyttää myös yksinään. Näissä tavaroiden säilyttäminen on helppoa ja vaivatonta.

Kun ostat Spinlockin Lite, Lite+, 6D pelastusliivin tai ALTO-vyöliivin, saat 10%:n alennuksen liivistä sekä vesitiiviin säilytystaskun kaupan päälle (arvo 35€ tai 43€). Et tarvitse kampanjakoodia hyödyntääksesi tarjouksen, sillä pelastusliivien hinta on alennettu valmiiksi ja alennettu hinta sekä kaupanpäällinen tulevat automaattisesti näkyviin verkkokaupan ostoskorissa

Kampanja on voimassa verkkokaupassamme 20.8.2023 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää, klikkaa tästä ostoksille.


Spinlockin Deckvest 6D on avomerikisojen vaatimukset täyttävä ilmatäytteinen pelastusliivi. Pelastusliivi täyttyy kolmessa sekunnissa, kun se tulee kosketukseen veden kanssa. 
Pelastusliivissä on valmiiksi asennettuna Pylon360º -valo, joka näkyy ympäri näköpiirin sekä keuhkoon asennettava Lume-On -vilkkuvalo. Pylon -valo aktivoituu vedestä kuten myös Lume-On -valot, jotka alkavat vilkkua valaisten koko keuhkon.
Pelastusliivi on suljettu vetoketjulla, joka repeää auki, kun liivi täyttyy. Kun huolto-osat on vaihdettu ja liivi pakattu, vetoketju voidaan sulkea uudestaan.

Kun ostat nyt 6D pelastusliivit, saat 10%:n alennuksen liivistä sekä voit valita kaupan päälle sinisen tai keltaisen vesitiiviin taskun joko S tai M koossa.
Spinlockin Deckvest LITE ja LITE+ pelastusliivit ovat erittäin ergonomisesti muotoillut ja kevyet liivit kaikkeen veneilyyn.

Liivit täyttyvät automaattisesti, kun laukaisimen paperikapseli joutuu kosketuksiin veden kanssa. Kuitenkin vain kapselin läpi virtaava vesi aktivoi laukaisimen. Roiskeet tai sade eivät aktivoi järjestelmää.

Molemmat liivit on helppo pukea päälle ja niissä on haararemmi. Lite+ -mallissa on kiinnike turvavaljaalle.

Kun ostat nyt LITE tai LITE+ pelastusliivit, saat 10%:n alennuksen liivistä sekä voit valita kaupan päälle sinisen tai keltaisen vesitiiviin taskun joko S tai M koossa.


Kaikenlaiseen vesiurheiluun suunniteltu Spinlockin ALTO on kevyt ja kompakti ilmatäytteinen kelluntaväline, jota pidetään vyötäröllä. ALTO laukaistaan auki manuaalisesti vyötärölaukusta ja se kannattelee käyttäjää käsivarsien alta ja rinnan ympäriltä. ALTO sopii mm. suppailijoille, kalastajille sekä pienellä veneellä liikkujille, sillä se on helppo, yksinkertainen, huomaamaton ja mukava käyttää, mutta on silti sertifioitu 50 Newtonin kelluntavarusteeksi.

Kun ostat nyt ALTO vyöliivin, saat 10%:n alennuksen liivistä sekä voit valita kaupan päälle sinisen tai keltaisen vesitiiviin taskun koossa S.

Blue Performance