Spinlockin uusi Deckvest 6D – pelastusliivi avomeripurjehtijalle

Spinlock on Isle of Wight –saaren kuuluisan purjehduskeskuksen, Cowesin, tunnelmallisessa pikkukylässä päämajaansa pitävä kansiheloistaan kuuluisa englantilaisyritys. Spinlock suunnittelee kaikki omalla tehtaallaan valmistamansa tuotteet itse ja sen monet innovaatiot on palkittu lukuisilla kansainvälisillä tunnustuspalkinnoilla alan tiedotusvälineiden ja venenäyttelyiden toimesta. Spinlock on yli neljäkymmentävuotisen taipaleensa aikana kasvanut arvostetuksi ja luotettavuudestaan kuuluisaksi purjeveneiden varustetoimittajaksi.

Spinlockin Deckware –tuotesarja on tuonut purjehtijan henkilökohtaisten turvavarusteiden maailmaan aivan uudenlaisia tuotteita. Epämukavat ja hullunkuriset, katsastusmiehiä varten suunnitellut pelastusliivit ja turvavaljaat on korvattu hyvännäköisillä ja ennen kaikkea käyttäjälleen mukavilla automaattisesti täyttyvillä pelastusliiveillä, jotka toimivat samalla myös turvavaljaina. Spinlock Deckware -tuotevalikoimasta löytyvät myös mastovaljaat, polvisuojukset sekä joustavat turvaliinat. Spinlock Deckware –tuotteiden käyttömukavuus nostaa purjehtijoiden turvallisuuden aivan uudelle tasolle, hyvännäköiset ja miellyttävät pelastusliivit/turvavaljaat eivät pilaa kenenkään purjehdusnautintoa ja niinpä niitä pidetään päällä eikä veneen säilytyslokeroissa!

SPINLOCK 6D


Spinlock 6D on uusi versio suositusta Spinlock 5D ilmatäytteisestä pelastusliivistä. 6D mallissa on entistä parempi istuvuus ja sitä on vain yhtä kokoa, kun sen edeltäjää 5D:tä oli kolmea eri kokoa. Pelastusliivi täyttyy automaattisesti kolmessa sekunnissa, kun se tulee kosketukseen veden kanssa. 

Uudessa 6D mallissa on pehmustetut muotoutuvat olkaimet ja kovaa kulutusta kestävä ulkokuori. 

Pelastusliivissä on valmiiksi asennettuna Pylon360º -valo, joka näkyy ympäri näköpiirin sekä keuhkoon asennettava Lume-On -vilkkuvalo. Pylon -valo aktivoituu vedestä kuten myös Lume-On -valot, jotka alkavat vilkkua valaisten koko keuhkon.

Pelastusliivi on suljettu vetoketjulla, joka repeää auki, kun liivi täyttyy. Kun huolto-osat on vaihdettu ja liivi pakattu, vetoketju voidaan sulkea uudestaan.

Spinlockin liiveissä on ainutlaatuinen manuaalinen laukaisukahva, joka on sijoitettu oikean keuhkon alueelle helposti käden ulottuville. Siitä vetämällä liivi voidaan laukaista ennen kuin joudutaan veden varaan. Liivissä on tarkastusikkuna, josta liivin käyttökunnon voi tarkistaa hetkessä. Kaksi vihreätä viivaa tarkoittaa, että liivi on käyttökunnossa. Jos tarkastusikkunassa näkyy punaista, niin liivin laukaisinosat tulee vaihtaa. Liivissä on Dyneema-lenkki etupuolella turvavaljaan kiinnittämistä varten.

Spinlockin 6D liivi on myynnissä verkkokaupassa Sailtech.fi sekä pian myös myymälässä Kasarmikadulla.
 
Blue Performance