HARKEN AT THE FRONT – Toivottu uutuus

Purjehtijoiden ja Harkenin kumppanien toivoma uutuus

Takastaagin hydraulinen kiristin: 

Hydraulisten sylinterien ja takastaagien kiristimien valmistajia on poistunut markkinoilta viime aikoina. Osa käytössä olevista kiristimistä on jo kymmeniä vuosia vanhoja. Tämän vuoksi useat veneen omistajat ovat joutuneet sietämään kiristimissään öljyvuotoja ja luistoa. Tilannetta on yritetty korjata vaihtamalla vaikeasti saatavilla olevia tiivisteitä – joskus useita kertoja kaudessa. Tarve uudelle kehittyneelle ratkaisulle on selvästi ollut olemassa.

Uusi Harken hydraulinen takastaagin kiristin on suunniteltu yksinkertaiseksi, luodinkestäväksi ja huoltovapaaksi vuosiksi. Sen yksinkertaista paineenvapautusnuppia et voi ylikiristää. Suljet sen kääntämällä myötäpäivään, avaa vastapäivään. Sylinterin sivussa on lasikuituinen latta joka toimii mittatikkuna. Tämä yksinkertainen systeemi korvaa aiemmissa malleissa olleen mittarin, joka oli kallis ja joskus vuotoherkkä osa integraaleissa. Mittatikun näkee myös lukea pidemmältä.

Jokaisessa integraalissa on  hardcoat -eloksoitu alumiinisylinteri, pumppu, venttiili ja rst. pumpun kahva. Öljynsyöttö tapahtuu sylinterin sisällä, eikä ulkopuolella ole letkuja tms. tarttumassa köysiin tai altistumassa UV-säteille.   

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä info@sailtech.fi tai soita 09 6824950.

– Takastaagin integraali: koko 6 (HCI006BCC)

– Takastaagin integraali: koko 10 (HCI010BCC)

– Takastaagin integraali: koko 12 (HCI012BCC)

– Takastaagin integraali: koko 17 (HCI017BCC)

Blue Performance

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi!

Minua kiinnostaa