SPINLOCKIN UUDET VESITIIVIIT SÄILYTYSTASKUT

Spinlockin uudet vedenpitävät säilytystaskut on suunniteltu käytettäväksi Spinlockin pelastusliivien ja kelluntatuotteiden kanssa, mutta niitä voidaan käyttää myös yksinään. Tyylikäs ja minimalistinen muotoilu takaa, että ne eivät haittaa liikkumista ja pysyvät poissa tieltä sekä mahduttavat kaiken tarpeellisen mukaan päiväretkellesi.

Uusia Spinlockin vesitiiviitä säilytystaskuja on kolmea kokoa ja ne ovat täysin vedenpitäviä IPX7:n luokituksen mukaisesti. Taskuissa on helppo vesitiivis suljin, joka painetaan kiinni puristamalla. Taskuissa on sisäpuolella turvasilmukka avainten kiinnittämiseen ja ulkopuolella kiinnityspiste taskun kiinnittämiseksi esimerkiksi purjelautaan, veneeseen tai reppuun.

Keskikokoisessa ja suuressa taskussa on ikkuna, josta voit tarkistaa puhelimesi näytön tai vaikka muuttaa soittolistaa! Suuri tasku koostuu yhdestä taskusta, jonka voi taittaa vyön tai vaikkapa suppilaudan jalkaremmien päälle. Taskujen kiinnityslenkkien avulla vesitiiviin taskun voi kiinnittää monenlaisiin paikkoihin, kuten pelastusliivin tai kelluntaliivin vyöhön, tavalliseen vaatevyöhön, roikuntaremmeihin, suppilaudan jalkaremmeihin ja moneen, moneen muuhun. Tästä verkkokauppaan.

Blue Performance