HARKEN Marine Grip

Harken Marine Grip on ohut, kestävä ja naarmuttamaton liukuesteteippi, joka on tehokkaampi kuin muut itsekiinnittyvät teipit tai vahat. Tämä ylivoimainen liukuesteteippi vähentää liukkautta ja kestää hyvin kuluttavissa meriolosuhteissa.

“Se, mistä ajattelen asiakkaidemme pitävän Harken Marine Grip -liukuesteteipissä, on se mitä se ei tee” sanoo Jim Andersen, Harken USA:n tuotepäällikkö. “Siihen ei tartu lika eikä se muuta väriä, haalistu tai tule liukkaaksi auringossa. Jos sen haluaa ottaa pois veneen kannesta, se irtoaa helposti eikä liuskoitu.”

Liukuesteteipin kehitti hawaijilainen surffari, joka halusi jäljitellä surffivahan ominaisuuksia ilman vahan haittapuolia pitäen mielessä kestävyyden ja käytännöllisyyden. Kustannustehokas ja liukumisen estävä teippi on helppo asentaa ja puhdistaa, se pysyy paikallaan eikä rispaannu, se hylkii kosteutta ja likaa. Se ei kuumennu auringossa, eikä polta jalkoja.   Se ei naarmuta käsiä tai polvia, uima-asua tai purjehdusvaatteita. Ja jos sen haluaa irrottaa kannesta, siihen ei mene koko päivää.

Marine Grip -liukuesteteippi on saatavilla kolmessa eri värissä: harmaa, musta sekä läpinäkyvä valkoinen. Yhdessä pakkauksessa on teippisuikaleita kolmea eri leveyttä: 51 mm, 76 mm ja 152 mm tai kahdeksankulmaisen kennon muotoisena. Rullissa teippiä saa useampana eri leveytenä leveimmän ollessa 805 mm. Rullien pituus on 18 metriä. Tutustu vaihtoehtoihin tästä.

Blue Performance