Spinlock Deckvest Cento Junior – pelastusliivi lapsille

Kukapa veneilevän perheen vanhempi ei olisi joskus kuullut valitusta lapseltaan, että pelastusliivit ovat kuumat ja epämukavat. Junioriseilorit ovatkin joutuneet käyttämään kömpelöitä pelastusliivejä veneillessä, mutta Spinlock on suunnitellut ratkaisun asiaan ja tuonut markkinoille Deckvest CENTO-liivit. Vihdoin myös vähän isommille lapsille on saatavilla mukavat ja tyylikkäät pelastusliivit.

Deckvest CENTO on erittäin kevyt ja mukava ilmatäytteinen pelastusliivi haararemmillä 8–15 vuotiaille ja 20-50 kiloisille lapsille. Perinteiseen lasten kelluntaliiviin verrattuna CENTO on huomattavasti miellyttävämpi pitää päällä ja se ei hiosta. Vanhempien mielenrauhaa lisää myös CENTO-liivin kiinnityslenkki turvahihnalle. Liivin metallisolki on sivussa, jotta se ei vahingossa aukea. Liivin noste on 100N ja se on luonnollisesti CE hyväksytty. Liivissä on vedellä aktivoituva UML Mk5 laukaisujärjestelmä. Järjestelmän selluloosakapseli hajoaa sen kastuessa, mikä vapauttaa CO2 sylinterin puhkaisevan jousen.

Tutustu Cento-liiviin katsomalla YouTube-video

Liiviin saa lisätarvikkeina myös turvallisuutta lisäävät Pylon Light™ valot, Lume-On™ keuhkon vilkkuvalot, sprayhoodin, tarvikelaukut, käsilaukaisun ja AIS MOB1 hätälähetin.

CENTO on saatavilla kahdessa värissä pinkkinä ja kirkkaansinisenä.

Blue Performance